Menu
Menu

Over ons


Waar we voor staan 
En waarom je met ons wilt werken

Over ons


Fransen + Kanters legt zich toe op de volumecatering van evenementen en evenementenlocaties zoals festivals en voetbalstadions. We zijn een terugkerend en bekend gezicht als cateraar op tal van uiteenlopende goed georganiseerde ‘A-merk’ evenementen. 

We begrijpen als geen ander dat je als evenement een bepaald gevoel wilt neerzetten. Je wilt iets uitstralen. Wij verzorgen publiekscatering die daar bij past een aansluit. We staan voor kwaliteit (zie kernwaarden) en dagen de markt uit met een onuitputbare focus op tevredenheid van bezoekers en maximalisatie van omzet uit publiekscatering. 

Veghel, Voedingstad

 

Fransen + Kanters heeft zijn wortels in een gemeente die van oudsher bekend staat als een omgeving waar veel voedingsindustrie zit gevestigd. Nog altijd wordt de stad gekenmerkt door een ondernemersklimaat waar veel gerenommeerde A-merken dagelijks werken aan topproducten in de food sector. 

De inspiratie die dit (nog altijd) oplevert in combinatie met een volop in ontwikkeling zijnde evenementenmarkt, waarbij de gevestigde orde niet meeveranderde, heeft geleid tot het merk Fransen + Kanters. Omdat wij vonden dat het beter kon. 

Transparant

Geen addertjes onder het gras. Een gezonde samenwerking in de verhoudingen zoals deze in de evenementenbranche geldend zijn, staat of valt bij een goede verstandhouding. Wederzijds vertrouwen en een open communicatie vervullen hierbij een sleutelrol.

Authentiek

We zijn gekomen waar we nu staan door onszelf te zijn. We weten waar we vandaan komen. Het onderstreept waarvoor we staan en onderscheidt ons van concurrenten. Zowel onze opdrachtgevers als de bezoekers van hun evenementen prikken eenvoudig door een onzinverhaal heen. 

Kwaliteit

We geloven heilig in de duurzame werking van kwaliteit. We stellen hoge eisen en zijn bijzonder competitief ingesteld. Alles of niets is hierbij ons motto. Door de beste te zijn, worden we de grootste. Kwaliteit komt overal in terug. Van onze dienstverlening naar opdrachtgevers tot onze service naar bezoekers en van onze producten tot de logistiek ervan.

Power

Fransen + Kanters typeert zich door daadkracht. Wij zijn onuitputtelijk en barsten van de energie. Onze mensen zijn doorzetters en hebben een tomeloos en aanstekelijk enthousiasme. Zij zijn het belangrijkste kapitaal op de balans.

Fun

We zijn ambitieus en werken keihard. Maar we blijven Brabanders. We doen niet alleen vriendelijk naar bezoekers, we zijn het. We houden nou eenmaal van een feestje en dat zie je. Dat zie je aan het niet te stoppen aanstekelijke enthousiasme van onze mensen. En aan de daardoor steeds groter groeiende club. Mensen willen bij Fransen + Kanters werken. Want bij ons is ’t feest.