Menu
Menu

Publiekscatering


Bij een evenement staat de bezoeker centraal
Diens tevredenheid is doorslaggevend voor succes

Gespecialiseerd in publiekscatering


We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van publiekscatering. Denk hierbij aan grootschalige evenementen uitgewaaierd over festivals, concerten, sportevenementen, zakelijke evenementen en het exploiteren van uiteenlopende cateringlocaties. Hierbij ligt onze focus op food. Ook de exploitatie van dranken behoort tot de mogelijkheden. 

De bezoeker centraal


 

Bij Fransen + Kanters staan twee dingen centraal. Tevreden bezoekers en maximale omzet. Als eerste staat de wens van de bezoeker voorop. Maar het gaat uiteindelijk toch om omzet draaien. Fransen + Kanters laat zien dat dit geen compromis hoeft te zijn. Al meer dan tien jaar verrassen we bezoekers met lekker eten en een smaakvolle presentatie. We verbazen onze opdrachtgevers door te investeren in mensen, kwaliteitsproducten en een uitgekiende logistiek. Publiekscatering zoals u dat mag verwachten. 

Festivals + Concerten


 

Een muziekevenement met de beleving van een pretpark verdient een catering die daar naadloos bij aansluit

Publiekscatering is geen onderbreking maar juist een onderdeel van een festival of concert. Het eten hoort naadloos aan te sluiten bij de totaalbeleving van het evenement. Fransen + Kanters koppelt doelstelling en sfeer van een evenement aan de wensen van de doelgroep. Wij vertalen dit naar een uitgekiend food aanbod. Niet alleen assortiment en service, maar ook presentatie en voldoende uitgiftepunten spelen hierbij een rol.

We werken hierbij zowel als overall cateraar waarbij we het complete cateringaanbod exploiteren. We kunnen ook ingezet worden voor specifieke productgroepen waarbij we bijvoorbeeld alleen de snacks voor onze rekening nemen of juist uitsluitend broodjes of salades. Ook de exploitatie van dranken behoort tot de mogelijkheden. 

Op het gebied van festivals en concerten zijn we actief in zowel binnen- als buitenland, met een focus op Nederland, België en Duitsland. Referenties zijn onder andere Paaspop, Lowlands, Toppers in Concert, WiSH Outdoor, Defqon.1 en concerten van onder meer Bruce Springsteen, Red Hot Chilli Pepers en Rammstein.

Stadions + Sportevenementen


Niet alleen op het veld ligt de lat hoog. Publiekscatering van stadions & sportevenementen

Er wordt niet alleen meer van sporters en spelers verwacht. Bezoekers zijn ook kritischer geworden over hun eten. De vette hap van vroeger heeft plaats gemaakt voor eerlijke producten die passen bij een gezonde leefstijl. Daarbij is de behoefte aan meer keus is aanzienlijk gegroeid. 

Naast een rijkelijk aanbod is omloopsnelheid essentieel. Dit garandeert niet alleen de versheid, ook mist niemand iets van de wedstrijd. Maar bovenal werkt het een toename van bestedingen in de hand.

Fransen + Kanters verzorgt de publiekscatering voor sportevenementen en stadions (voetbal, tennis, hockey, fietscross, wielersport en paardensport) voor opdrachtgevers als CHIO Rotterdam, Topshelf Open, Amstel Gold Race, KLM Open, en het EK BMX.

Locatiecatering + Exploitatie


De exploitatie van vaste cateringlocaties
Alles draait om kwaliteit en beleving

Bezoekers, reizigers en ander terugkerende bezoekers zijn met het alsmaar toenemende aanbod en gezondheidsbesef kritischer en veeleisender dan ooit. Dat vraagt om een eenduidige, kwalitatieve benadering van het cateringbeleid die bijdraagt aan een optimale positieve merkbeleving van frequent bezochte vaste cateringlocaties.

Fransen + Kanters verleidt terugkerende bezoekers met aantrekkelijke concepten, ambachtelijke producten en een persoonlijke benadering. Door mensen te blijven verrassen met humor en kwaliteit wordt ook een herhaalbezoek steeds weer een ‘lekker’ uitje.

We hebben uitgebreide ervaring op het gebied van exploitatie van foodconcepten met een vast karakter (contractbasis) op publiekslocaties zoals beurscomplexen, evenementenhallen, concertlocaties, vliegvelden, stations, etc. Deze ervaring is gestoeld op onder andere de uitrol van ons eigen Pieperz premium frietzaak concept waarbij de aardappel de held van de zaak is. 

Corporate events


Een bedrijfsevenement is bovenal een statement
Onze publiekscatering onderstreept en complimenteert

De mooiste foodtruck concepten en een vast team van enthousiaste ervaren mensen maken van Fransen + Kanters dé partij voor memorabele bedrijfsevenementen. Wat de aanleiding ook is, het evenement dient aan te sluiten bij de bedrijfscultuur en de kernwaarden van het bedrijf.

Bij publiekscatering van grootschalige zakelijke evenementen zoeken we altijd naar mogelijkheden om het merk te versterken. We werken voor gerenommeerde evenementenbureaus en partners zoals Maison van den Boer, Oseven, WOP of ROEM Events.