Menu
Menu

Werkwijze


Meerwaarde als doelstelling
Vertrouwen als basis

Hoe werken wij?


Iedere samenwerking begint met vertrouwen. Daarom vormt dit altijd het vertrekpunt. Eerst kijken of ’t klikt om vervolgens een lange termijnrelatie aan te gaan. Hierbij fungeren we niet alleen als leverancier maar ook als sparringpartner. 

Fransen + Kanters werkt voor sterke organisatoren met betekenisvolle evenementen waarbij de lat hoog ligt. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze prestaties. Niet vanwege onze praatjes. 

 

Analyse


Meten is weten. En weten, is eten
Je doelgroep helder in kaart gebracht

Is het aanbod afgestemd op de bezoekers? Wat is het bestedingspatroon? Zijn er voldoende verkooplocaties? Onze expertise vloeit voort uit jarenlange ervaring. Fransen + Kanters laat niets aan het toeval over! Met onze zelfontwikkelde rekenmodellen zijn we in staat om het maximale uit de catering van een evenement te halen.

Onze grondige analyses beperken zich niet tot het assortiment of het serviceniveau. Ook logistieke en facilitaire zaken nemen we mee om een optimaal beeld te krijgen van je evenement en de behoeftes die daarbij horen.

Bestaande evenementen
Het komt regelmatig voor dat een organisatie of producent de publiekscatering van zijn bestaande evenementen opnieuw onder de loep wil laten nemen. Ook hier beperken we ons niet tot productaanbod of het serviceniveau maar nemen we ook logistiek, facilitair en desgewenst zelfs omzethistorie mee in onze analyses. 

Plan


Een slim en doordacht plan
Voor tevreden bezoekers en maximale omzet

Wanneer doelgroep en behoeftes in kaart zijn gebracht maken we een voorstel met een selectie van foodconcepten uit ons portfolio. Hierin zoeken we altijd de balans tussen inspirerende trends en vertrouwde concepten en streven we ernaar om de omzet per bezoeker te maximaliseren.

Overal aan gedacht
Ook doen we in ons plan een voorstel voor sfeer en beleving en vertalen we specifieke wensen door in ons plan. We stellen een efficiënte logistieke indeling op waarbij we uitgaan van het minimaliseren van ‘overbodige’ backstageruimte en transportbewegingen. Als laatste geven we advies over het prijsniveau en de betaalsystemen om uiteindelijk met een optimaal verdienmodel een passend voorstel te doen.

En omdat we alle disciplines onder één dak hebben spelen we direct in op onverwachte veranderingen in bezoekersaantallen of weersomstandigheden. Een gerust gevoel.

Presentatie


Presentatie met oog voor detail
De kunst van het verleiden

Onze producten kenmerken zich door versheid, ambachtelijkheid en kwaliteitsingrediënten. Deze lijn van perfectie trekken we door in onze presentatie. Het totaalplaatje van zoveel mogelijk natuurlijke materialen complimenteert niet alleen de kwaliteit van onze producten maar sluit ook naadloos aan bij de beleving van het evenement. 

We werken met een poule van ruim 800 zelfopgeleide jonge, vlotte medewerkers. Stuk voor stuk bekwame mensen met ruime ervaring die met hun aanstekelijke enthousiasme bijdragen aan zowel sfeer als omzet. Ook hebben we een op elkaar afgestemde lijn van disposables laten ontwikkelen die de kwaliteit van onze producten onderstreept en meerwaarde creëert voor de beleving van bezoekers.

Projectmanagement


Geen omkijken naar de catering van bezoekers
Publiekscatering volledig verzorgd

Publiekscatering is al tien jaar onze focus. Hierdoor beheersen we alle facetten van publiekcatering en voeren deze tot in de puntjes uit. Het totale proces coördineren we in eigen beheer met ervaren projectmanagers. Als platte organisatie kunnen we snel schakelen en vanwege onze open werkwijze hebben we naam gemaakt als professionele en betrouwbare partner.